
>
Дудник, Лідія.Технохімічний контроль виробництва [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Л. Дудник, В. Бойко ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020. - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/tehnohimignu_kontrol_vurobnuztva/Golovna/Golovna.htm (Посилання)
Зміст: >
Організація контролю на підприємствах галузі
Контроль передзабійного утримання худоби та птиці
Контроль переробки худоби та птиці
Контроль якості м'яса. Контроль холодильної обробки та зберігання м'яса і м'ясопродуктів
Контроль обробки, консервування та якості шкур
Контроль виробництва і якості харчових жирів
Контроль виробництва і якості технічних жирів та кормового борошна
Контроль виробництва і якості продукцї із крові
Контроль виробництва і якості солоних м’ясопродуктів, ковбасних виробів, м’ясних напівфабрикатів
Контроль виробництва і якості м’ясних баночних консервів
Контроль виробництва і якості клею та желатину
Контроль виробництва і якості яєчного меланжу та порошку
Анотація:
Електронний підручник підготовлений відповідно до орієнтовної програми. У ньому висвітлено основні питання з технохімічного контролю сировини та готової продукції в м’ясопереробній промисловості, теоретичні та практичні підходи до вирішення виробничих ситуацій, що можуть виникнути на підприємстві. Має гіперпосилання між елементами підручника та на інші інтернет-ресурси, що забезпечує використання різноманітних програмних засобів навігації. Підручник містить не тільки текстову і графічну інформацію, але й відеофрагменти і відеофільми, що дозволяють індивідуалізувати навчання і, на відміну від звичайних (друкованих) матеріалів, мають інтерактивні можливості, тобто можуть надати необхідну інформацію за запитом студента. Електронний підручник з питаннями для самоконтролю, глосарієм, нормативною документацією рекомендовано для викладачів та студентів очної і дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми „Зберігання, консервування та переробка м'яса”.
Додаткові точки доступу:
Бойко, Валентина
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Дудник, Лідія.
Організація контролю на підприємствах галузі
Контроль передзабійного утримання худоби та птиці
Контроль переробки худоби та птиці
Контроль якості м'яса. Контроль холодильної обробки та зберігання м'яса і м'ясопродуктів
Контроль обробки, консервування та якості шкур
Контроль виробництва і якості харчових жирів
Контроль виробництва і якості технічних жирів та кормового борошна
Контроль виробництва і якості продукцї із крові
Контроль виробництва і якості солоних м’ясопродуктів, ковбасних виробів, м’ясних напівфабрикатів
Контроль виробництва і якості м’ясних баночних консервів
Контроль виробництва і якості клею та желатину
Контроль виробництва і якості яєчного меланжу та порошку
Анотація:
Електронний підручник підготовлений відповідно до орієнтовної програми. У ньому висвітлено основні питання з технохімічного контролю сировини та готової продукції в м’ясопереробній промисловості, теоретичні та практичні підходи до вирішення виробничих ситуацій, що можуть виникнути на підприємстві. Має гіперпосилання між елементами підручника та на інші інтернет-ресурси, що забезпечує використання різноманітних програмних засобів навігації. Підручник містить не тільки текстову і графічну інформацію, але й відеофрагменти і відеофільми, що дозволяють індивідуалізувати навчання і, на відміну від звичайних (друкованих) матеріалів, мають інтерактивні можливості, тобто можуть надати необхідну інформацію за запитом студента. Електронний підручник з питаннями для самоконтролю, глосарієм, нормативною документацією рекомендовано для викладачів та студентів очної і дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми „Зберігання, консервування та переробка м'яса”.
Додаткові точки доступу:
Бойко, Валентина
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Посилання |