.
Технохімічний контроль виробництва [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Л. Дудник, В. Бойко ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], . - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/tehnohimignu_kontrol_vurobnuztva/Golovna/Golovna.htm (Посилання)

Зміст:
Організація контролю на підприємствах галузі
Контроль передзабійного утримання худоби та птиці
Контроль переробки худоби та птиці
Контроль якості м'яса. Контроль холодильної обробки та зберігання м'яса і м'ясопродуктів
Контроль обробки, консервування та якості шкур
Контроль виробництва і якості харчових жирів
Контроль виробництва і якості технічних жирів та кормового борошна
Контроль виробництва і якості продукцї із крові
Контроль виробництва і якості солоних м’ясопродуктів, ковбасних виробів, м’ясних напівфабрикатів
Контроль виробництва і якості м’ясних баночних консервів
Контроль виробництва і якості клею та желатину
Контроль виробництва і якості яєчного меланжу та порошку
Анотація:
Електронний підручник підготовлений відповідно до орієнтовної програми. У ньому висвітлено основні питання з технохімічного контролю сировини та готової продукції в м’ясопереробній промисловості, теоретичні та практичні підходи до вирішення виробничих ситуацій, що можуть виникнути на підприємстві. Має гіперпосилання між елементами підручника та на інші інтернет-ресурси, що забезпечує використання різноманітних програмних засобів навігації. Підручник містить не тільки текстову і графічну інформацію, але й відеофрагменти і відеофільми, що дозволяють індивідуалізувати навчання і, на відміну від звичайних (друкованих) матеріалів, мають інтерактивні можливості, тобто можуть надати необхідну інформацію за запитом студента. Електронний підручник з питаннями для самоконтролю, глосарієм, нормативною документацією рекомендовано для викладачів та студентів очної і дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми „Зберігання, консервування та переробка м'яса”.
Додаткові точки доступу: