>
664.33(02.064)
S40
Scientific basis of food technology using high oleic sunflower oil [Text] : monograph / A. Dikhtiar [et al.]. - Kharkiv : [s. n.], 2018. - 156 с. - ISBN 978-966-405-451-2 : 50.00 грн., 70.00 грн.
Переклад назви: Наукові основи харчових технологій з використанням високоолеїнової соняшникової олії
Ключові слова: технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- соняшникова олія -- подсолнечное масло -- технологічна переробка -- технологическая переработка -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- 3333 --
Анотація:
The technology of functional food product based on fat-containing raw materials with optimized fatty acid composition has received scientific credence. The influence of technological factors on the properties of high oleic sunflower oil is determined. The monograph substantiates the rational parameters of technological processing of high oleic sunflower oil, which allows using it as a recipe component of choux pastry and a medium for frying. The monograph may be useful for research workers, post-graduate students, students who specialize in Food Technologies, as well as for practical workers in food and catering industry.
Додаткові точки доступу:
Dikhtiar, Alona
Fedak, Natalia
Grynchenko, Olga
Pyvovarov, Yevgen
S40
Переклад назви: Наукові основи харчових технологій з використанням високоолеїнової соняшникової олії
| УДК | |
| 664.33(02.064) | |
| 664.68(02.064) |
Ключові слова: технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- соняшникова олія -- подсолнечное масло -- технологічна переробка -- технологическая переработка -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- 3333 --
Анотація:
The technology of functional food product based on fat-containing raw materials with optimized fatty acid composition has received scientific credence. The influence of technological factors on the properties of high oleic sunflower oil is determined. The monograph substantiates the rational parameters of technological processing of high oleic sunflower oil, which allows using it as a recipe component of choux pastry and a medium for frying. The monograph may be useful for research workers, post-graduate students, students who specialize in Food Technologies, as well as for practical workers in food and catering industry.
Додаткові точки доступу:
Dikhtiar, Alona
Fedak, Natalia
Grynchenko, Olga
Pyvovarov, Yevgen
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232515 Х-232516 Х-233800 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|