.
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М. Л. Серік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 150 с. : рис., табл. + дод. 146-149 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67798 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 143-145. - Б. ц.

Ключові слова: технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- інжиніринг -- инжиниринг --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Конструювання харчової продукції» складений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: