Основи гостинності [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : [б. в.], . - 81 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52051 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: гостинність -- гостеприимство -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- підприємства гостинності -- предприятия гостеприимства -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- обслуговуючий персонал -- обслуживающий персонал -- професійна етика та етикет -- профессиональная этика и этикет --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Основи гостинності» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, глосарій та список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу: