Впровадження системи управління якістю зерна озимої пшениці в умовах Лівобережного Лісостепу України [Електронний ресурс] : рекомендації для спеціалістів сільськогосподарських підприємств і керівників господарств / за ред. М. М. Мірошниченка ; авт.-уклад.: А. І. Фатєєв [та ін.] ; ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського", Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], . - 18 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46061 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18. - Б. ц.

Ключові слова: пшениця озима -- пшеница озимая -- рослинний білок -- растительный белок -- високоякісне зерно -- высококачественное зерно -- управління якістю сільськогосподарської продукції -- управление качеством сельскохозяйственной продукции --
Анотація:
Рекомендації складені за результатами численних польових досліджень і спостережень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського”, Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва та численних польових досліджень і спостережень інших науковців. Рекомендації призначені для широкого використання у практичній діяльності спеціалістами сільськогосподарських підприємств і науковцями.
Додаткові точки доступу: