
>
612.3(072)
Ф 50
Фізіологія харчування [Текст] : метод. вказ., тести і завдання до викон. самост. роботи студ. ден. та заоч. форм навч. спец.: 076 "Підприємницво, торгівля та біржова діяльність" (ОПП "Товарознавство і торг. підпр-во" та "Товарознавство та експертиза в митній справі"), 181 "Харчові технології", 241 "Готельно-ресторанна справа" / Центр. спілка споживч. тов-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; уклад.: Н. С. Палько [та ін.]. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - 42 с. - Бібліогр.: с. 40-42 (37 назв)
Ключові слова: харчування людини -- питание человека -- значення харчування -- значение питания --
Додаткові точки доступу:
Палько, Н. С.\уклад.\
Лебединець, В. Т.\уклад.\
Донцова, І. В.\уклад.\
Давидович, О. Я.\уклад.\
Центр. спілка споживч. тов-в України
Львів. торг.-екон. ун-т
Ф 50
УДК | |
612.3(072) |
Ключові слова: харчування людини -- питание человека -- значення харчування -- значение питания --
Додаткові точки доступу:
Палько, Н. С.\уклад.\
Лебединець, В. Т.\уклад.\
Донцова, І. В.\уклад.\
Давидович, О. Я.\уклад.\
Центр. спілка споживч. тов-в України
Львів. торг.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Основи фізіології та гігієна харчування | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Основи фізіології та гігієна харчування | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Основи фізіології та гігієна харчування | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|