
>
Розведення сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : метод. вказівки для проведення практ. занять (Ч. 1) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. М. Хохлов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 70 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67629 (Репозитарий). - Бібліогр.: с. 70. - Б. ц.
Ключові слова: сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- розведення -- разведение -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки --
Анотація:
Методичні вказівки для проведення практичних занять з розведення сільськогосподарських тварин (частина перша) для здобувачів першого (бакалаврського рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Наведена тематика практичних завдань з курсу дисципліни. Методичні вказівки містять завдання та контрольні питання, для самостійного виконання і підготовки, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науковопедагогічних працівників.
Додаткові точки доступу:
Хохлов, Анатолій Михайлович\авт.-уклад.\
Каряка, Василь Володимирович\авт.-уклад.\
Гончарова, Ірина Іванівна\авт.-уклад.\
Федяєва, Анна Сергіївна\авт.-уклад.\
Шевченко, Оксана Борисівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- розведення -- разведение -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки --
Анотація:
Методичні вказівки для проведення практичних занять з розведення сільськогосподарських тварин (частина перша) для здобувачів першого (бакалаврського рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Наведена тематика практичних завдань з курсу дисципліни. Методичні вказівки містять завдання та контрольні питання, для самостійного виконання і підготовки, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науковопедагогічних працівників.
Додаткові точки доступу:
Хохлов, Анатолій Михайлович\авт.-уклад.\
Каряка, Василь Володимирович\авт.-уклад.\
Гончарова, Ірина Іванівна\авт.-уклад.\
Федяєва, Анна Сергіївна\авт.-уклад.\
Шевченко, Оксана Борисівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарий | |
2 | Електронний ресурс |