Розведення сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : метод. вказівки для проведення практ. занять (Ч. 1) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. М. Хохлов [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 70 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67629 (Репозитарий). - Бібліогр.: с. 70. - Б. ц.

Ключові слова: сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- розведення -- разведение -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки --
Анотація:
Методичні вказівки для проведення практичних занять з розведення сільськогосподарських тварин (частина перша) для здобувачів першого (бакалаврського рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Наведена тематика практичних завдань з курсу дисципліни. Методичні вказівки містять завдання та контрольні питання, для самостійного виконання і підготовки, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науковопедагогічних працівників.
Додаткові точки доступу: