
>
Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 196 с. - Бібліогр.: с. 180-195. - ISBN 978-966-637-721-3
Ключові слова: переробка м'яса -- переработка мяса -- амплітуда коливань -- амплитуда колебаний -- ультразвукові коливання -- ультразвуковые колебания -- тендеризація м'яса -- тендеризация мяса -- безвідходні виробництва -- безотходные производства --
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: переробка м'яса -- переработка мяса -- амплітуда коливань -- амплитуда колебаний -- ультразвукові коливання -- ультразвуковые колебания -- тендеризація м'яса -- тендеризация мяса -- безвідходні виробництва -- безотходные производства --
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 14 | 14 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-225006 Х-225159 Х-225226 Х-225292 Х-225324 Х-225829 Х-225935 Х-225936 Х-225937 Х-225938 Х-225939 Х-226386 Х-226404 Х-226441 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 125 |