
>
664.3.032(075.8)
Т 38
Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - 2-ге вид., перероб. - Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 214 с. : рис., табл. + дод.: 206-214 с. - Бібліогр.: с. 199-202. - ISBN 978-617-687-002-9 : 150.00 грн.
Ключові слова: жири -- жиры -- модифіковані жири -- модифицированные жиры -- гідрування -- гидрирование -- купажування олій та жирів -- купажирование масел и жиров -- стабілізація жирів -- стабилизация жиров --
Анотація:
Розглянуто теоретичні основи і промислові способи гідрування, хімічного та ферментного переетерифікування, фракціювання і купажування олій та жирів. Викладено основи технології стабілізації модифікованих жирів за допомогою жиророзчинних екстрактів декількох рослин та способи підвищення термінів зберігання жировмістивних продуктів. Розглянуто методи дослідження та контролювання модифікованих жирів. Призначено для студентів спеціальності «Технологія жирів і жирозамінників», аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.
Додаткові точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович
Тимченко , Валентина Кузьмівна
Демидов, Ігор Миколайович
Некрасов, О. О.
Півень, О. М.
Федякіна З. П.
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Т 38
УДК | |
664.3.032(075.8) |
Ключові слова: жири -- жиры -- модифіковані жири -- модифицированные жиры -- гідрування -- гидрирование -- купажування олій та жирів -- купажирование масел и жиров -- стабілізація жирів -- стабилизация жиров --
Анотація:
Розглянуто теоретичні основи і промислові способи гідрування, хімічного та ферментного переетерифікування, фракціювання і купажування олій та жирів. Викладено основи технології стабілізації модифікованих жирів за допомогою жиророзчинних екстрактів декількох рослин та способи підвищення термінів зберігання жировмістивних продуктів. Розглянуто методи дослідження та контролювання модифікованих жирів. Призначено для студентів спеціальності «Технологія жирів і жирозамінників», аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.
Додаткові точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович
Тимченко , Валентина Кузьмівна
Демидов, Ігор Миколайович
Некрасов, О. О.
Півень, О. М.
Федякіна З. П.
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001500 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|