663(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія бродильних виробництв (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах 2-4 рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Литовченко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, . - 22 с. - Бібліогр.: с. 20-21

УДК
663(073)

Ключові слова: виноробство -- виноделие -- солод -- пиво -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- спиртове виробництво -- спиртовое производство -- горілчане виробництво -- водочное производство --
Додаткові точки доступу: