
>
663(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія бродильних виробництв (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах 2-4 рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Литовченко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 20-21
Ключові слова: виноробство -- виноделие -- солод -- пиво -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- спиртове виробництво -- спиртовое производство -- горілчане виробництво -- водочное производство --
Додаткові точки доступу:
Литовченко, О. М.\авт.-уклад.\
Іванченко, К. В.\авт.-уклад.\
Гербер , Ю. Б.\авт.-уклад.\
Токар, А. Ю.\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
З-14
УДК | |
663(073) |
Ключові слова: виноробство -- виноделие -- солод -- пиво -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- спиртове виробництво -- спиртовое производство -- горілчане виробництво -- водочное производство --
Додаткові точки доступу:
Литовченко, О. М.\авт.-уклад.\
Іванченко, К. В.\авт.-уклад.\
Гербер , Ю. Б.\авт.-уклад.\
Токар, А. Ю.\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія бродильних виробництв | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія бродильних виробництв | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія бродильних виробництв | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|