
>
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа (Харків, 21 верес. 2017 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 231 с. : табл. - 50.00 грн.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- туризм -- харчові технології -- пищевые технологии -- економіка -- экономика -- управління -- управление -- розвиток -- развитие --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей із сучасних тенденцій та стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізації, інноваційних аспектів розвитку харчових технологій та обладнання для готельно-ресторанного бізнесу, а також розглянуто питання з економіки та управління в умовах глобалізації. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів і студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\редкол.\
Фощан, Андрій Леонтійович\редкол.\
Грінько, Алла Павлівна\редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- туризм -- харчові технології -- пищевые технологии -- економіка -- экономика -- управління -- управление -- розвиток -- развитие --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей із сучасних тенденцій та стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізації, інноваційних аспектів розвитку харчових технологій та обладнання для готельно-ресторанного бізнесу, а також розглянуто питання з економіки та управління в умовах глобалізації. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів і студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\редкол.\
Фощан, Андрій Леонтійович\редкол.\
Грінько, Алла Павлівна\редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-233813 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 224 |