Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа (Харків, 21 верес. 2017 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, . - 231 с. : табл. - 50.00 грн.

Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- туризм -- харчові технології -- пищевые технологии -- економіка -- экономика -- управління -- управление -- розвиток -- развитие --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей із сучасних тенденцій та стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізації, інноваційних аспектів розвитку харчових технологій та обладнання для готельно-ресторанного бізнесу, а також розглянуто питання з економіки та управління в умовах глобалізації. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів і студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва.
Додаткові точки доступу: