
>
Фелик, Катерина.Товарознавство сировини галузі [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 1 / К. Фелик ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2019. - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/tovaroznavstvo_surovunu_galyzi_I_g/tovaroznavstvo_surovunu_galyzi_I_g/Golovna/Golovna.htm (Посилання)
Зміст: >
Вступ. Харчове значення і хімічний склад плодів, овочів і грибів
Товарна якість плодів і овочів
Анатомо-морфологічна будова плодів, овочів і грибів
Стандартизація плодів і овочів
Оцінювання якості плодів, овочів і картоплі
Насіннячкові плоди
Кісточкові плоди
Ягоди
Субтропічні і тропічні плоди
Горіхи
Анотація:
Електронний посібник «Товарознавство сировини галузі» (І частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику викладений матеріал про походження, класифікацію, сорти, поживну цінність, використання і вимоги до якості плодів і ягід згідно з нормативними документами. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про плоди і ягоди та питання для самоконтролю знань студентів. Електронний посібник призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 «Харчові технології», викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Додаткові точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Фелик, Катерина.
Вступ. Харчове значення і хімічний склад плодів, овочів і грибів
Товарна якість плодів і овочів
Анатомо-морфологічна будова плодів, овочів і грибів
Стандартизація плодів і овочів
Оцінювання якості плодів, овочів і картоплі
Насіннячкові плоди
Кісточкові плоди
Ягоди
Субтропічні і тропічні плоди
Горіхи
Анотація:
Електронний посібник «Товарознавство сировини галузі» (І частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику викладений матеріал про походження, класифікацію, сорти, поживну цінність, використання і вимоги до якості плодів і ягід згідно з нормативними документами. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про плоди і ягоди та питання для самоконтролю знань студентів. Електронний посібник призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 «Харчові технології», викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Додаткові точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Посилання |