
>
664.68(075.8)
Н 73
Новікова, О. В.Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6
Ключові слова: хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера --
Анотація:
Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Н 73
Новікова, О. В.
УДК | |
664.68(075.8) |
Ключові слова: хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера --
Анотація:
Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 5 | 5 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 362736 362737 362738 362739 362740 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|