664.68(075.8)
Н 73
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, . - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6

УДК
664.68(075.8)

Ключові слова: хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера --
Анотація:
Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.