
>
664-93(075.8)
Р 70
Розрахунок техологічного обладнання харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2018. - 305 с. : рис., табл. + дод. 298-302 с. - Бібліогр.: с. 303-304 (27 назв). - ISBN 978-966-405-469-7 : 70.00 грн., 45.21 грн., 50.00 грн.
Зміст: >
Механічне обладнання
Теплове обладнання
Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- техологічне обладнання -- техологическое оборудование -- будова -- строение -- методика розрахунку -- методика расчёта -- початкові дані -- исходные данные -- конструкції обладнання -- конструкции оборудования -- концентрування -- концентрирование -- сушіння -- сушка -- підприємств харчових виробництв -- предприятий пищевых производств --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено питання будови та розрахунку окремих видів технологічного обладнання, яке застосовується в харчовій промисловості, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитаних для самостійної підготовки. Наведено розроблені авторами конструкцій обладнання для концентрування і сушіння рослинної сировини з метою отримання високоякісних пастоподібних порошкоподібних напівфабрикатів. Посібник призначено для студентів, які навчаються за ступенями підготовки бакалавр та магістр кваліфікації «інженер- механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\авт.-уклад.\
Михайлов, Валерій Михайлович\авт.-уклад.\
Кіптела, Людмила Василівна\авт.-уклад.\
Загорулько, Олексій Євгенович\авт.-уклад.\
Ляшенко, Богдан Віталійович\авт.-уклад.\
Загорулько, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Р 70
Механічне обладнання
Теплове обладнання
УДК | |
664-93(075.8) |
Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- техологічне обладнання -- техологическое оборудование -- будова -- строение -- методика розрахунку -- методика расчёта -- початкові дані -- исходные данные -- конструкції обладнання -- конструкции оборудования -- концентрування -- концентрирование -- сушіння -- сушка -- підприємств харчових виробництв -- предприятий пищевых производств --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено питання будови та розрахунку окремих видів технологічного обладнання, яке застосовується в харчовій промисловості, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитаних для самостійної підготовки. Наведено розроблені авторами конструкцій обладнання для концентрування і сушіння рослинної сировини з метою отримання високоякісних пастоподібних порошкоподібних напівфабрикатів. Посібник призначено для студентів, які навчаються за ступенями підготовки бакалавр та магістр кваліфікації «інженер- механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\авт.-уклад.\
Михайлов, Валерій Михайлович\авт.-уклад.\
Кіптела, Людмила Василівна\авт.-уклад.\
Загорулько, Олексій Євгенович\авт.-уклад.\
Ляшенко, Богдан Віталійович\авт.-уклад.\
Загорулько, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001465 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232692 Х-232693 Х-232694 Х-233780 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|