664-93(075.8)
Р 70
Розрахунок техологічного обладнання харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : Вид-во ХДУХТ, . - 305 с. : рис., табл. + дод. 298-302 с. - Бібліогр.: с. 303-304 (27 назв). - ISBN 978-966-405-469-7 : 70.00 грн., 45.21 грн., 50.00 грн.

Зміст:
Механічне обладнання
Теплове обладнання
УДК
664-93(075.8)

Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- техологічне обладнання -- техологическое оборудование -- будова -- строение -- методика розрахунку -- методика расчёта -- початкові дані -- исходные данные -- конструкції обладнання -- конструкции оборудования -- концентрування -- концентрирование -- сушіння -- сушка -- підприємств харчових виробництв -- предприятий пищевых производств --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено питання будови та розрахунку окремих видів технологічного обладнання, яке застосовується в харчовій промисловості, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитаних для самостійної підготовки. Наведено розроблені авторами конструкцій обладнання для концентрування і сушіння рослинної сировини з метою отримання високоякісних пастоподібних порошкоподібних напівфабрикатів. Посібник призначено для студентів, які навчаються за ступенями підготовки бакалавр та магістр кваліфікації «інженер- механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробництв.
Додаткові точки доступу: