
>
English for professionals in the field of food technologу [Електронний ресурс] : метод. реком. для читання за фахом і завдання для самост. роботи для студ. спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. О. Колесник. - Харків : [б. в.], 2025. - 86 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67515 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц.
Переклад назви: Англійська мова для професіоналів у сфері харчових технологій
Ключові слова: англійська мова -- english -- английский язык -- харчові технології -- food technologу -- пищевые технологии --
Анотація:
Мета видання - розвивати у студентів навички читання і перекладу оригінальної літератури за фахом для отримання необхідної інформації. Методичні рекомендації навчають вести бесіду за фахом з іноземними партнерами, робити наукові та суспільно-політичні повідомлення, сприймати іноземну мову на слух, грамотно писати, висловлювати свої думки в письмовому вигляді, використовуючи набуті під час навчання граматичні, словотвірні та синтаксичні навички, анотувати та реферувати наукову літературу за фахом. Видання призначене здобувачам вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Колесник, Аліна Олексіївна\авт.-уклад.\
Мануєнкова, Олена Олегівна
Муравйова, Олена Миколаївна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Крупей, Михайло Іванович
Удовенко, Інна Володимирівна
Держ. біотехнол. ун-т
Переклад назви: Англійська мова для професіоналів у сфері харчових технологій
Ключові слова: англійська мова -- english -- английский язык -- харчові технології -- food technologу -- пищевые технологии --
Анотація:
Мета видання - розвивати у студентів навички читання і перекладу оригінальної літератури за фахом для отримання необхідної інформації. Методичні рекомендації навчають вести бесіду за фахом з іноземними партнерами, робити наукові та суспільно-політичні повідомлення, сприймати іноземну мову на слух, грамотно писати, висловлювати свої думки в письмовому вигляді, використовуючи набуті під час навчання граматичні, словотвірні та синтаксичні навички, анотувати та реферувати наукову літературу за фахом. Видання призначене здобувачам вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Колесник, Аліна Олексіївна\авт.-уклад.\
Мануєнкова, Олена Олегівна
Муравйова, Олена Миколаївна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Крупей, Михайло Іванович
Удовенко, Інна Володимирівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |