Товарознавство (харчові продукти та непродовольчі товари) [Електронний ресурс] : метод. вказівки з підготовки, оформлення і захисту курсової роботи для студ. ден. та заоч. форми навч. спец. 076 Підприємництво та торгівля ступеня освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Н. М. Пенкіна. - Харків : [б. в.], . - 50 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54848 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: курсова робота -- курсовая работа -- товарознавство -- товароведение -- підготовка курсової роботи -- подготовка курсовой работы -- захист курсової роботи -- защита курсовой работы --
Анотація:
Мета видання – поглиблення знань з дисципліни та розвиток у здобувачів здатності до самостійного проведення дослідницької роботи з визначення якості товарів, продовольчої та не продовольчої груп, пошуку наукової інформації, формулювання власної думки щодо отриманих результатів. Наведено структуру, порядок виконання та оформлення курсової роботи, їх тематику, приклади складання плану та порядок оцінки результатів виконання курсової роботи.
Додаткові точки доступу: