Сировинні ресурси технологіі галузі [Електронний ресурс] : зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. С. Желєва, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова. - Харків : [б. в.], . - 120 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35362 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 119. - Б. ц.

Зміст:
Твариництво - сировинна база для м'ясопереробної промисловості
Анатомо-фізіологічні характеристики сільськогосподарських тварин
Скотарство: напрямки продуктивності великої рогатої худоби, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Свинарство: напрямки продуктивності свиней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Вівчарство і козівництво: напрямки продуктивності дрібної рогатої худоби, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Птахівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Кролівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Конівництво: напрямки продуктивності коней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Нетрадиційні види м'ясної сировини
Рослинництво. Білокмісткі культури та перспективи їх використання в технології м'ясопродутів
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- м'ясопереробна промисловість -- мясоперерабатывающая промышленность --
Додаткові точки доступу: