
>
664.7(072)
Т 38
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. Модуль 2. Переробка зернової сировини та борошна ; Тема 6. Технологія крупів / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 14 с.
Ключові слова: якість продукції -- круп’яне виробництво --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна\авт.-уклад.\
Бородіна, А. В.\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
УДК | |
664.7(072) |
Ключові слова: якість продукції -- круп’яне виробництво --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна\авт.-уклад.\
Бородіна, А. В.\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.б.п. №2 | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.б.п. №2 | б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н1 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|