
>
Основи профорієнтаційної роботи [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Борюшкіна, Н. І. Моісєєва, Д. Л. Кобелєва. - Харків : [б. в.], 2024. - 16 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64384 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: профорієнтаційна робота -- профориентационная работа -- основи -- основы -- професійна освіта -- профессиональное образование -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» розроблено відповідно до навчальної програми. Включає опис, ціль програму та структуру дисципліни; матеріал для самостійного опрацювання, рекомендовану літературу, питання для самоконтролю. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу:
Борюшкіна, Оксана Володимирівна\авт.-уклад.\
Моісєєва, Наталія Іванівна\авт.-уклад.\
Кобелєва, Даля Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: профорієнтаційна робота -- профориентационная работа -- основи -- основы -- професійна освіта -- профессиональное образование -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» розроблено відповідно до навчальної програми. Включає опис, ціль програму та структуру дисципліни; матеріал для самостійного опрацювання, рекомендовану літературу, питання для самоконтролю. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу:
Борюшкіна, Оксана Володимирівна\авт.-уклад.\
Моісєєва, Наталія Іванівна\авт.-уклад.\
Кобелєва, Даля Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 2 |