Ощадливе виробництво та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : [б. в.], . - 32 с. : рис., табл. + дод. 20-31 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67813 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-19

Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- управління якістю -- управление качеством -- споживна цінність -- потребительская ценность -- ощадливе виробництво -- экономное производство --
Анотація:
До методичних вказівок з дисципліни «Ощадливе виробництво та управління якістю» включено перелік тем практичних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання, а також рекомендовану літературу. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»
Додаткові точки доступу: