Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр / уклад. М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 34 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 34

Зміст:
Підвищення харчової цінності продукту
Поліпшення консистенції м’ясопродуктів
Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів
Стабілізація забарвлення продукту
Подовження термінів зберігання м’ясної продукції
Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями
Додаткові точки доступу: