641.1(072)
В 42
Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 3 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 6 с.

УДК
641.1(072)
613.28(072)

Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- коагуляція білка -- коагуляция белка -- амінокислоти -- аминокислоты -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Додаткові точки доступу: