.
Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта, 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології для студ. ден. та заоч. форм навч. / Є. Л. Скворчевська ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 124 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968 (Репозітарій)

Ключові слова: професійна діяльність -- профессиональная деятельность -- учитель -- вчитель -- компетентність -- компетентность -- особистість -- личность -- інтерактивний аспект -- интерактивный аспект -- комунікація -- коммуникация --
Додаткові точки доступу: