
>
Technologies of food products on the base of milk protein [Electronic resource] : monograph / F. V. Pertsevyi [et al.] ; Kharkiv state university of food technology and trade, National University of Food Technology, Wroclaw University of Economics, San Sebastian Transucrania, S.A. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23313 (Репозитарій)
Переклад назви: Технології харчових продуктів на основі молочного білка
Ключові слова: milk protein -- молочний білок -- culinary production -- кулінарне виробництво -- restaurant industry -- ресторанне господарство -- food technologies -- харчові технології --
Додаткові точки доступу:
Pertsevyi, F. V.
Gurskiy, Petro
Yurchenko, S. L.
Polevych, V.
Savgira, Yu.
Yancheva, Marina
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, Yevgen
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Kharkiv state university of food technology and trade
National University of Food Technologies
Wroclaw University of Economics
San Sebastian Transucrania, S.A.
Переклад назви: Технології харчових продуктів на основі молочного білка
Ключові слова: milk protein -- молочний білок -- culinary production -- кулінарне виробництво -- restaurant industry -- ресторанне господарство -- food technologies -- харчові технології --
Додаткові точки доступу:
Pertsevyi, F. V.
Gurskiy, Petro
Yurchenko, S. L.
Polevych, V.
Savgira, Yu.
Yancheva, Marina
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, Yevgen
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Kharkiv state university of food technology and trade
National University of Food Technologies
Wroclaw University of Economics
San Sebastian Transucrania, S.A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 133 |
2 | Репозитарій |