>
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], 2022. - 16 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35263 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12
Ключові слова: харчування -- питание -- народів -- народов -- зарубіжних країн -- зарубежных стран -- етнічні кухні -- этнические кухни --
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчування -- питание -- народів -- народов -- зарубіжних країн -- зарубежных стран -- етнічні кухні -- этнические кухни --
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 134 |