>
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. практ. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 32 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: стандартизація -- стандартизация -- метрологія -- метрология -- сертифікація -- сертификация -- система управління якістю -- система управления качеством --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Балабай, Катерина Сергіївна\авт.-уклад.\
Берестова, Аделіна Анатоліївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: стандартизація -- стандартизация -- метрологія -- метрология -- сертифікація -- сертификация -- система управління якістю -- система управления качеством --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Балабай, Катерина Сергіївна\авт.-уклад.\
Берестова, Аделіна Анатоліївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 535 |
| 2 | Репозитарій |