
>
Технологія продукція оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. освітнього ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], 2019. - 49 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7958 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 48. - Б. ц.
Зміст: >
Державна політика у галузі здорового харчування
Основні напрямки розвитку нутриціології
Фізіологічно-функціональні інгредієнти
Наукові принципи збагачення продуктів харчування фізіологічно-функціональними інгредієнтами
Сучасний досвід і перспективи створення хлібобулочних, кондитерських і макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон
Технології оздоровчих виробів з підвищеним вмістом вітамінів
Технології харчових продуктів з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот
Технології оздоровчих виробів збагачених про- і пребіотиками
Ключові слова: здорове харчування -- здоровое питание -- нутриціологія -- нутрициология -- інгредієнти -- ингредиенты -- харчові волокна -- пищевые волокна -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вітаміни -- витамины --
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Державна політика у галузі здорового харчування
Основні напрямки розвитку нутриціології
Фізіологічно-функціональні інгредієнти
Наукові принципи збагачення продуктів харчування фізіологічно-функціональними інгредієнтами
Сучасний досвід і перспективи створення хлібобулочних, кондитерських і макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон
Технології оздоровчих виробів з підвищеним вмістом вітамінів
Технології харчових продуктів з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот
Технології оздоровчих виробів збагачених про- і пребіотиками
Ключові слова: здорове харчування -- здоровое питание -- нутриціологія -- нутрициология -- інгредієнти -- ингредиенты -- харчові волокна -- пищевые волокна -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вітаміни -- витамины --
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 126 |
2 | Репозитарій |