Технологія продукція оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. освітнього ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], . - 49 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7958 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 48. - Б. ц.

Зміст:
Державна політика у галузі здорового харчування
Основні напрямки розвитку нутриціології
Фізіологічно-функціональні інгредієнти
Наукові принципи збагачення продуктів харчування фізіологічно-функціональними інгредієнтами
Сучасний досвід і перспективи створення хлібобулочних, кондитерських і макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон
Технології оздоровчих виробів з підвищеним вмістом вітамінів
Технології харчових продуктів з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот
Технології оздоровчих виробів збагачених про- і пребіотиками
Ключові слова: здорове харчування -- здоровое питание -- нутриціологія -- нутрициология -- інгредієнти -- ингредиенты -- харчові волокна -- пищевые волокна -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вітаміни -- витамины --
Додаткові точки доступу: