
>
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Дуденко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 274 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 238-273 (233 назви). - Б. ц.
Ключові слова: харчові відходи -- пищевые отходы -- харчові технології -- пищевые технологии -- оздоровчі продукти -- оздоровительные продукты -- стандарти на харчові продукти -- стандарты на пищевые продукты --
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Головко, Микола Павлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Чернова, Л. О.
Антоненко, С. П.
Буряк, І. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: харчові відходи -- пищевые отходы -- харчові технології -- пищевые технологии -- оздоровчі продукти -- оздоровительные продукты -- стандарти на харчові продукти -- стандарты на пищевые продукты --
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Головко, Микола Павлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Чернова, Л. О.
Антоненко, С. П.
Буряк, І. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 100 |
2 | Репозитарій |