
>
Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. і аспірантів спец. 181 Харчові технології / В. І. Ладика [та ін.] ; за ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 222 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці розд. - Б. ц.
Зміст: >
Методологічні основи наукового знання
Характеристика методів дослідження
Стандартизовані методи оцінки харчової продукції
Характеристика реологічних методів дослідження
Інструментальні методи дослідження структурно-механічних властивостей
Використання табличного редактора excel для автоматизації розрахунків реологічних досліджень
Методи оцінки окремих видів харчової продукції
Методи оцінки кулінарної продукції
Визначення і розрахунок калорійності виробів та готових страв
Ключові слова: методи дослідження -- методы исследования -- реологія -- реология -- харчова продукція -- пищевая продукция -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- розрахунок калорійності -- расчет калорийности -- готові страви -- готовые блюда --
Додаткові точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, Андрій Борисович
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Кропивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, В. І.\за ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Методологічні основи наукового знання
Характеристика методів дослідження
Стандартизовані методи оцінки харчової продукції
Характеристика реологічних методів дослідження
Інструментальні методи дослідження структурно-механічних властивостей
Використання табличного редактора excel для автоматизації розрахунків реологічних досліджень
Методи оцінки окремих видів харчової продукції
Методи оцінки кулінарної продукції
Визначення і розрахунок калорійності виробів та готових страв
Ключові слова: методи дослідження -- методы исследования -- реологія -- реология -- харчова продукція -- пищевая продукция -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- розрахунок калорійності -- расчет калорийности -- готові страви -- готовые блюда --
Додаткові точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, Андрій Борисович
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Кропивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, В. І.\за ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 168 |
2 | Репозитарій |