Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. і аспірантів спец. 181 Харчові технології / В. І. Ладика [та ін.] ; за ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], . - 222 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці розд. - Б. ц.

Зміст:
Методологічні основи наукового знання
Характеристика методів дослідження
Стандартизовані методи оцінки харчової продукції
Характеристика реологічних методів дослідження
Інструментальні методи дослідження структурно-механічних властивостей
Використання табличного редактора excel для автоматизації розрахунків реологічних досліджень
Методи оцінки окремих видів харчової продукції
Методи оцінки кулінарної продукції
Визначення і розрахунок калорійності виробів та готових страв
Ключові слова: методи дослідження -- методы исследования -- реологія -- реология -- харчова продукція -- пищевая продукция -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- розрахунок калорійності -- расчет калорийности -- готові страви -- готовые блюда --
Додаткові точки доступу: