
>
637
М 59
Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.]. - Суми : Університетська книга, 2010. - 319 с. - ISBN 978-966-680-511-2
Зміст: >
Основні групи мікроорганізмів молока і молочних продуктів та біохімічні процеси, викликані ними
Технічно корисна мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Технічно шкідлива мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Санітарно-показові, умовно-патогенні та патогенні мікроорганізми
Мікробіологія сирого молока
Мікробіологія питних видів молока і вершків
Мікробіологія заквасок
Мікробіологія кисломолочних продуктів
Мікробіологія вершкового масла
Мікробіологія сиру
Мікробіологія молочних консервів
Мікробіологія морозива
Мікробіологія вторинної молочної сировини
Додаткові точки доступу:
Бергілевич, О. М.
Касянчук, В. В.
Салата, В. З.
Семанюк, В. І.
Ковальчук, Р. Л.
Остапюк, М. П.
М 59
Основні групи мікроорганізмів молока і молочних продуктів та біохімічні процеси, викликані ними
Технічно корисна мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Технічно шкідлива мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Санітарно-показові, умовно-патогенні та патогенні мікроорганізми
Мікробіологія сирого молока
Мікробіологія питних видів молока і вершків
Мікробіологія заквасок
Мікробіологія кисломолочних продуктів
Мікробіологія вершкового масла
Мікробіологія сиру
Мікробіологія молочних консервів
Мікробіологія морозива
Мікробіологія вторинної молочної сировини
УДК | |
637 |
Бергілевич, О. М.
Касянчук, В. В.
Салата, В. З.
Семанюк, В. І.
Ковальчук, Р. Л.
Остапюк, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 21 | 21 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 349081 349087 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-217994 Х-217995 Х-217996 Х-217997 Х-217998 Х-217999 Х-218000 Х-218001 Х-218002 Х-218003 Х-218004 Х-218005 Х-218006 Х-218007 Х-218008 Х-218009 Х-218010 Х-218011 Х-218012 Х-218013 Х-222127 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Мікробіологія у тваринництві | 1 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|