637
М 59
Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.]. - Суми : Університетська книга, . - 319 с. - ISBN 978-966-680-511-2

Зміст:
Основні групи мікроорганізмів молока і молочних продуктів та біохімічні процеси, викликані ними
Технічно корисна мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Технічно шкідлива мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Санітарно-показові, умовно-патогенні та патогенні мікроорганізми
Мікробіологія сирого молока
Мікробіологія питних видів молока і вершків
Мікробіологія заквасок
Мікробіологія кисломолочних продуктів
Мікробіологія вершкового масла
Мікробіологія сиру
Мікробіологія молочних консервів
Мікробіологія морозива
Мікробіологія вторинної молочної сировини
УДК
637
Додаткові точки доступу: