
>
001.891(075.8)
О-75
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : навч. посібник / Г. М. Лисюк [та ін.] ; за ред. Г. М. Лисюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 202 с. : табл. + дод. 188-201. - Бібліогр.: с. 186-187. - ISBN 978-966-405-326-3
Зміст: >
Основи науковедення
Класифікація та організація науково-дослідних робіт
Системний аналіз як загальний метод наукових досліджень
Математичне планування експерименту та обробка результатів дослідження
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Наукові твори
Ключові слова: науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- технічна творчість -- техническое творчество -- наукові дослідження -- научные исследования -- науково-технічна інформація -- научно-техническая информация -- науковедення -- науковедение -- наукові твори -- научные произведения --
Анотація:
Дане видання пропонується для студентів спеціальностей «Технологія харчування», «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». Посібник може бути використаний також студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідницької сфери.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Дьяков, Олександр Георгієвич
Лисюк, Галина Михайлівна\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
О-75
Основи науковедення
Класифікація та організація науково-дослідних робіт
Системний аналіз як загальний метод наукових досліджень
Математичне планування експерименту та обробка результатів дослідження
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Наукові твори
УДК | |
001.891(075.8) |
Ключові слова: науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- технічна творчість -- техническое творчество -- наукові дослідження -- научные исследования -- науково-технічна інформація -- научно-техническая информация -- науковедення -- науковедение -- наукові твори -- научные произведения --
Анотація:
Дане видання пропонується для студентів спеціальностей «Технологія харчування», «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». Посібник може бути використаний також студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідницької сфери.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Дьяков, Олександр Георгієвич
Лисюк, Галина Михайлівна\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 20 | 20 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001388 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-226117 Х-226118 Х-226119 Х-226120 Х-226121 Х-226122 Х-226123 Х-226124 Х-226125 Х-226126 Х-226127 Х-226128 Х-226129 Х-226130 Х-226131 Х-226132 Х-226133 Х-226134 Х-230612 Х-231596 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 168 |
2 | Репозитарій |