
>
Безпека продукції зернопереробних виробництв [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. до виконання лаборатор. робіт першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти для студ. спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 52 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54800 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 50. - Б. ц.
Ключові слова: безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- контроль якості продуктів -- контроль качества продуктов -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- зернопереробні виробництва -- зерноперерабатывающие производства --
Анотація:
Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт націлений на оцінку та контроль якості продуктів, що мають важливе значення для забезпечення харчової безпеки та здоров'я споживачів. На сьогоднішній день, у зв'язку зі складністю сучасних технологічних процесів та впливом різноманітних факторів на вирощування та переробку сільськогосподарської продукції, моніторинг та контроль її якості є надзвичайно важливим завданням. Лабораторні роботи посібнику спрямовані на вивчення різноманітних аспектів безпеки продуктів галузі, від аналізу вмісту шкідливих речовин до оцінки радіаційного та хімічного забруднення. Посібник дає змогу поглибити свої знання та вміння у сфері харчової безпеки, а також набути практичний досвід з використання сучасних методів аналізу продуктів харчування. Досягнення мети цього посібника, а саме забезпечення безпеки та якості продуктів галузі, вимагає від студентів не лише теоретичних знань, але й практичних навичок у проведенні лабораторних досліджень та обробці отриманих даних
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- контроль якості продуктів -- контроль качества продуктов -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- зернопереробні виробництва -- зерноперерабатывающие производства --
Анотація:
Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт націлений на оцінку та контроль якості продуктів, що мають важливе значення для забезпечення харчової безпеки та здоров'я споживачів. На сьогоднішній день, у зв'язку зі складністю сучасних технологічних процесів та впливом різноманітних факторів на вирощування та переробку сільськогосподарської продукції, моніторинг та контроль її якості є надзвичайно важливим завданням. Лабораторні роботи посібнику спрямовані на вивчення різноманітних аспектів безпеки продуктів галузі, від аналізу вмісту шкідливих речовин до оцінки радіаційного та хімічного забруднення. Посібник дає змогу поглибити свої знання та вміння у сфері харчової безпеки, а також набути практичний досвід з використання сучасних методів аналізу продуктів харчування. Досягнення мети цього посібника, а саме забезпечення безпеки та якості продуктів галузі, вимагає від студентів не лише теоретичних знань, але й практичних навичок у проведенні лабораторних досліджень та обробці отриманих даних
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 618 |