Харчові технології. Практичний курс [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 164 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6979 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці лаборатор. робіт. - ISBN 978-966-405-475-8 : 26.19 грн., 40.00 грн.

Ключові слова: технологічні процеси -- технологические процессы -- харчові технології -- пищевые технологии -- якість продукції -- качество продукции -- безпечність -- безопасность -- халатність -- халатность --
Анотація:
У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпечності продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів. Видання призначене для навчання студентів-бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу: