
>
664.7(076.5)
О-75
Основи переробки зерна [Текст] : лаборатор. практикум для студ. закл. вищ. освіти / О. М. Шаніна [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міськдрук, 2021. - 110 с. : рис., табл. - ISBN 978-617-619-202-2
Ключові слова: органолептичні показники -- органолептические показатели -- вологість зерна -- влажность зерна -- якість зерна -- качество зерна -- зернові культури -- зерновые культуры -- поживна цінність кормів -- питательная ценность кормов -- рецептура кормів -- рецептура кормов -- комбікормове виробництво -- комбикормовое производство -- зернові суміші -- зерновые смеси -- зернова маса -- зерновая масса -- плющення крупи -- дисперсність сировини -- дисперсность сырья --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Постнова, Ольга Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
О-75
УДК | |
664.7(076.5) |
Ключові слова: органолептичні показники -- органолептические показатели -- вологість зерна -- влажность зерна -- якість зерна -- качество зерна -- зернові культури -- зерновые культуры -- поживна цінність кормів -- питательная ценность кормов -- рецептура кормів -- рецептура кормов -- комбікормове виробництво -- комбикормовое производство -- зернові суміші -- зерновые смеси -- зернова маса -- зерновая масса -- плющення крупи -- дисперсність сировини -- дисперсность сырья --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Постнова, Ольга Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Основи зберігання і переробки зерна | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|