664.7(076.5)
О-75
Основи переробки зерна [Текст] : лаборатор. практикум для студ. закл. вищ. освіти / О. М. Шаніна [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міськдрук, . - 110 с. : рис., табл. - ISBN 978-617-619-202-2

УДК
664.7(076.5)

Ключові слова: органолептичні показники -- органолептические показатели -- вологість зерна -- влажность зерна -- якість зерна -- качество зерна -- зернові культури -- зерновые культуры -- поживна цінність кормів -- питательная ценность кормов -- рецептура кормів -- рецептура кормов -- комбікормове виробництво -- комбикормовое производство -- зернові суміші -- зерновые смеси -- зернова маса -- зерновая масса -- плющення крупи -- дисперсність сировини -- дисперсность сырья --
Додаткові точки доступу: