Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 41 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64876 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 39-40. - Б. ц.

Ключові слова: управління -- управление -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Анотація:
Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу: