.
Сировинні ресурси технологій галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум з дисц. для студ. ступеня вищої освіти бакалавр спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / З. І. Кучерук, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 67 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7963 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 65-66. - Б. ц.

Зміст:
Визначення якості пшеничного хлібопекарського борошна
Визначення якості крупів
Визначення якості цукру та меду
Визначення якості крохмалю та патоки
Визначення якості молока та молочних продуктів
Визначення якості харчових жирів та яйцепродуктів
Аналіз технологічного потенціалу драглеутворюючих речовин
Оцінка якості фруктово-ягідних напівфабрикатів
Ключові слова: борошно -- мука -- крупи -- крупы -- цукор -- сахар -- мед -- крохмаль -- крахмал -- патока -- молоко та молочні продукти -- молоко и молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- яйцепродукти -- яйцепродукты -- фруктово-ягідні напівфабрикати -- фруктово-ягодные полуфабрикаты --
Додаткові точки доступу: