
>
Шевченко, Андрій Олександрович.
Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування : у 2 ч. / Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025.
Ч. 2 : Обладнання за видами виробництв / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. - 2025. - 86 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 83-84. - Б. ц.
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- джерела теплової енергії -- источники тепловой энергии -- теплова обробка -- тепловая обработка
Анотація: Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 лекції. Розглядаються наступні теми: «Теплове обладнання закладів ресторанного господарства», «Теплове обладнання підприємств м’ясопереробних виробництв», «Теплове обладнання підприємств переробки плодів, овочів та молока» та «Теплове обладнання підприємств кондитерських, хлібопекарських та макаронних виробництв». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Прасол, Світлана Володимирівна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Держ. біотехнол. ун-т
>Экз-ры полностью -138539650
Кол-во выдач 0
Шевченко, Андрій Олександрович.
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- джерела теплової енергії -- источники тепловой энергии -- теплова обробка -- тепловая обработка
Анотація: Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 лекції. Розглядаються наступні теми: «Теплове обладнання закладів ресторанного господарства», «Теплове обладнання підприємств м’ясопереробних виробництв», «Теплове обладнання підприємств переробки плодів, овочів та молока» та «Теплове обладнання підприємств кондитерських, хлібопекарських та макаронних виробництв». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Прасол, Світлана Володимирівна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Держ. біотехнол. ун-т
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 1 |