
>
637.1(075.8)
Т 38
Технологія молока та молочних продуктів [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 202 с. : рис. - Бібліогр.: с. 188-198. - Словник терм.: с. 190-201. - ISBN 978-966-405-459-8 : 60.00 грн., 36.00 грн.
Ключові слова: технологія молока -- технология молока -- технологія молочних продуктів -- технология молочных продуктов -- молочна сировина -- молочное сырье -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- молоко --
Анотація:
Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, га апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути - корисно для аспірантів. викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочно промисловості
Додаткові точки доступу:
Власенко, Володимир Васильович
Головко, Микола Павлович
Семко , Тетяна Василівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Т 38
УДК | |
637.1(075.8) |
Ключові слова: технологія молока -- технология молока -- технологія молочних продуктів -- технология молочных продуктов -- молочна сировина -- молочное сырье -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- молоко --
Анотація:
Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, га апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути - корисно для аспірантів. викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочно промисловості
Додаткові точки доступу:
Власенко, Володимир Васильович
Головко, Микола Павлович
Семко , Тетяна Василівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001501 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232551 Х-232552 Х-232553 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 68 |