637.1(075.8)
Т 38
Технологія молока та молочних продуктів [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 202 с. : рис. - Бібліогр.: с. 188-198. - Словник терм.: с. 190-201. - ISBN 978-966-405-459-8 : 60.00 грн., 36.00 грн.

УДК
637.1(075.8)

Ключові слова: технологія молока -- технология молока -- технологія молочних продуктів -- технология молочных продуктов -- молочна сировина -- молочное сырье -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- молоко --
Анотація:
Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, га апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути - корисно для аспірантів. викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочно промисловості
Додаткові точки доступу: