664.002(035)
Д 27
.
Оборудование предприятий питания [Текст] : справочник в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 3 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. - Харьков : Миp техники и технологий, . - 456 с.

УДК
664.002(035)

Ключові слова: аппараты -- апарати -- кофемолки -- кавомолки -- водогрейное оборудование -- водогрійне обладнання -- свч-аппараты -- свч-апарати -- вспомогательное оборудование -- допоміжне обладнання -- оборудование для кейтеринга -- обладнання для кейтерінгу -- линии раздачи -- лінії роздачі --
Анотація:
У третій частині довідника зібрані відомості про обладнання для приготування гарячих напоїв, НВЧ-апарати, лінії роздачі, технологічні лінії модульованого обладнання іноземного виробництва.
Додаткові точки доступу: