
>
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : короткий конспект лекцій для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології» ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 117 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42470 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 111-112. - Б. ц.
Ключові слова: технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства --
Анотація:
Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Золотухіна, Інна Василівна
Ключові слова: технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства --
Анотація:
Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 301 |