Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : короткий конспект лекцій для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології» ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 117 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42470 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 111-112. - Б. ц.

Ключові слова: технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства --
Анотація:
Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: