
>
Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Електронний ресурс] : монографія / С. В. Сорокіна [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 219 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54854 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 199-219. - Б. ц.
Ключові слова: молоко -- здорове харчування -- здоровое питание -- молочна продукція -- молочная продукция -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- асортимент молочної продукції -- ассортимент молочной продукции -- рослинна сировина -- растительное сырье --
Анотація:
У монографії охарактеризовано споживні властивості молока та технологічні рішення щодо збагачня молочних продуктів для здорового харчування. Охарактеризовано напрями підвищення функціональних властивостей та розширення асортименту конкурентоспроможних молочних продуктів. Науково обґрунтовано вибір овочевої сировини для удосконалення споживних властивостей та розширення асортименту молочної продукції. Розроблено технології паст з моркви та з гарбуза для використання під час виготовлення молочної продукції. Здійснено математичне моделювання рецептур молочних продуктів з додаванням овочевих паст. Проведена товарознавча оцінка якості збагачених молочних продуктів, досліджено зміни під час зберігання. Монографію рекомендовано для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, які здійснюють підготовку фахівців для харчової промисловості та торгівлі, аспірантів і здобувачів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Одарченко, Микола Семенович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Летута, Тетяна Миколаївна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Кудряшов, Андрій Ігорович
Пенкін, Андрій Констянтинович
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: молоко -- здорове харчування -- здоровое питание -- молочна продукція -- молочная продукция -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- асортимент молочної продукції -- ассортимент молочной продукции -- рослинна сировина -- растительное сырье --
Анотація:
У монографії охарактеризовано споживні властивості молока та технологічні рішення щодо збагачня молочних продуктів для здорового харчування. Охарактеризовано напрями підвищення функціональних властивостей та розширення асортименту конкурентоспроможних молочних продуктів. Науково обґрунтовано вибір овочевої сировини для удосконалення споживних властивостей та розширення асортименту молочної продукції. Розроблено технології паст з моркви та з гарбуза для використання під час виготовлення молочної продукції. Здійснено математичне моделювання рецептур молочних продуктів з додаванням овочевих паст. Проведена товарознавча оцінка якості збагачених молочних продуктів, досліджено зміни під час зберігання. Монографію рекомендовано для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, які здійснюють підготовку фахівців для харчової промисловості та торгівлі, аспірантів і здобувачів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Одарченко, Микола Семенович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Летута, Тетяна Миколаївна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Кудряшов, Андрій Ігорович
Пенкін, Андрій Констянтинович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 132 |