Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Електронний ресурс] : зб. наук. праць / Держ. біотехнол. ун-т; гол. ред. В. М. Михайлов ; редкол. М. О. Янчева [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024 - .
Вип. 2 (36). - 2024. - 201 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - Б. ц.

Зміст:
Інноваційні технології харчових виробництв
Харчові інгредієнти та добавки
Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- технічні науки -- технические науки -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- експертиза харчових продуктів -- экспертиза пищевых продуктов -- інженернотехнічне забезпечення -- инженерно-техническое обеспечение
Анотація: У збірнику публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних і прикладних досліджень у галузі технічних наук. Збірник є науковим виданням з прогресивних технологій харчових виробництв та ресторанного господарства. Розглядаються питання інноваційних технологій харчових продуктів, харчових інгредієнтів та добавок, повноцінного харчування та сталих дієт, харчової безпеки та експертизи харчових продуктів, інженернотехнічного забезпечення технологій харчової індустрії.
Додаткові точки доступу:
























Экз-ры полностью -430851323
Кол-во выдач 0