
>
Технічна мікробіологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки (робочий зошит) для викон. лаборатор. робіт (та самост. роботи) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології; 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. - Харків : [б. в.], 2025. - 72 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67540 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 71. - Б. ц.
Ключові слова: мікробіологія -- микробиология -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно--ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) розроблено у відповідності з програмою курсів «Технічна мікробіологія» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та «Гігієна, санітарія та мікробіологія в галузі» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Видання містить методичну інформацію щодо організації лабораторної та самостійної роботи здобувачів із закріпленним змістом дисципліни, а також поглибленням теоретичних знань студентів. За темами курсу запропоновані навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей, контрольні питання, короткий перелік базових понять. Видання призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; 241 «Готельно-ресторанна справа».
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна\авт.-уклад.\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: мікробіологія -- микробиология -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно--ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) розроблено у відповідності з програмою курсів «Технічна мікробіологія» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та «Гігієна, санітарія та мікробіологія в галузі» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Видання містить методичну інформацію щодо організації лабораторної та самостійної роботи здобувачів із закріпленним змістом дисципліни, а також поглибленням теоретичних знань студентів. За темами курсу запропоновані навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей, контрольні питання, короткий перелік базових понять. Видання призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; 241 «Готельно-ресторанна справа».
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна\авт.-уклад.\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |