>
Технології східних солодощів (вибіркова) [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивчення дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. G 13 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2025. - 24 с. : табл. - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц.
Ключові слова: східні солодощі -- восточные сладости -- харчові технології -- пищевые технологии -- кондитерська галузь -- кондитерская отрасль -- цукерки -- конфеты -- борошняні вироби -- мучные изделия --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології східних солодощів» містять опис, програму та структуру навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G 13 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: східні солодощі -- восточные сладости -- харчові технології -- пищевые технологии -- кондитерська галузь -- кондитерская отрасль -- цукерки -- конфеты -- борошняні вироби -- мучные изделия --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології східних солодощів» містять опис, програму та структуру навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G 13 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 90 |