664(075.8)
К 61
.
Технологія зберігання харчової продукції: неупакованої та упакованої із застосуванням полімерних плівкових матеріалів [Текст] : навч. посібник / О. Є. Колосов ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ : НТУУ "КПІ", . - 180 с. - Бібліогр.: с. 168

Дод.: с. 169-176
Зміст:
Методи визначення терміну зберігання харчових продуктів
Умови зберігання харчових продуктів
Методи зберігання харчових продуктів
Процес масопереносу в полімерних пакувальних системах як основа для проектування пакувальних матеріалів з необхідними бар'єрними властивостями
Фактори, що впливають на проникність полімерної плівкової упаковки
Оцінка терміну придатності продукту, упакованого в полімерну упаковку
Гнучкі полімерні пакувальні матеріали та особливості машинного пакування продукції у них
Водонепроникні паперові пакувальні матеріали
Безпечність упакованої харчової продукції та екологічні проблеми утилізації упаковки
УДК
664(075.8)
621.798(075.8)
678(075.8)

Ключові слова: упаковка -- пакування -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Додаткові точки доступу: