>
640.45-93(035)
Д 27
Дейниченко, Григорий Викторович.Оборудование предприятий питания [Текст] : справ. в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 1 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. - Харьков : Миp техники и технологий, 2002. - 256 с. : ил. - ISBN 966-96237-0-7
Ключові слова: тепловое оборудование -- теплове обладнання -- технологические автоматы -- технологічні автомати -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- линии раздачи -- лінії роздачі -- холодильное и торговое оборудование -- холодильне та торгівельне обладнання -- электронные контрольно-кассовые аппараты -- електронні контрольно-касові апарати -- весоизмерительное оборудование -- телекомунікаційні мережі --
Додаткові точки доступу:
Ефимова, Вера Алексеевна
Постнов, Геннадий Михайлович
Д 27
Дейниченко, Григорий Викторович.
| УДК | |
| 640.45-93(035) |
Ключові слова: тепловое оборудование -- теплове обладнання -- технологические автоматы -- технологічні автомати -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- линии раздачи -- лінії роздачі -- холодильное и торговое оборудование -- холодильне та торгівельне обладнання -- электронные контрольно-кассовые аппараты -- електронні контрольно-касові апарати -- весоизмерительное оборудование -- телекомунікаційні мережі --
Додаткові точки доступу:
Ефимова, Вера Алексеевна
Постнов, Геннадий Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 18 | 18 |
| 2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 2 | 2 |
| 3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 34 | 33 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 332817 332819 б/у |
| 2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 332818 354194 |
| 3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 332820 332821 б/у1 б/у2 б/у 364039 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 34 | 242 | Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії | 3 |
| 2 | 33 | 133 | Організація технологічних процесів ПХВ | 5 |
| 3 | 33 | 133 | ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ МАШИН ПХВ | 7 |
| 4 | 33 | 133 | ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ МАШИН ПХВ | 7 |
| 5 | 33 | 133 | Монтаж, ремонт і налагодження обладнання ПХВ | 7 |
| 6 | 33 | 133 | Монтаж, ремонт і налагодження обладнання ПХВ | 7 |
| 7 | 33 | 133 | Монтаж, ремонт і налагодження обладнання ПХВ | 8 |
| 8 | 33 | 133 | Монтаж, ремонт і налагодження обладнання ПХВ | 8 |
| 9 | 33 | 133 | Експлуатація та обслуговування машин ПХВ | 8 |
| 10 | 33 | 133 | Кондиціювання та холодозабезпечення | 9 |
| 11 | 33 | 133 | Кондиціювання та холодозабезпечення | 9 |
| 12 | 33 | 181 | Оптимізація технологічних процесів в ПХВ | 10 |
| 13 | 33 | 133 | Інжиніринг | 11 |
| 14 | 33 | 133 | Оптимізація технологічних процесів в ПХВ | 11 |
| 15 | 33 | 133 | Інжиніринг | 11 |
| 16 | 33 | 133 | Оптимізація технологічних процесів в ПХВ | 11 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|