Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств [Електронний ресурс] : метод. рек. до самост. роботи студ. з навч. дисципліни Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств для студ. стаціонара та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Г. Іващенко, Н. О. Ільїна. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65992 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 8-9. - Б. ц.

Зміст:
Загальна характеристика інжинірингу та його інновації
Планування інноваційної діяльності підприємства
Ключові слова: інжиніринг -- инжиниринг -- інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- зернопереробні підприємства -- зерноперерабатывающие предприятия -- інноваційна діяльність підприємства -- инновационная деятельность предприятия -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Завдання навчальної дисципліни: поглиблення теоретико-практичних знань та вмінь у питаннях створення, розробки та впровадження інновацій, а також підготовка майбутніх фахівців до самостійного визначення та впровадження інновацій на зернопереробних підприємствах з метою розв’язання інженерних завдань, що виникають у роботі підприємств галузі. Дана дисципліна є складовою частиною професійної підготовки спеціалістів і базується на знаннях, отриманих під час вивчення фундаментальних дисциплін. Знання, одержані при вивченні даної дисципліни, знадобляться під час трудової та господарської діяльності фахівців.
Додаткові точки доступу: