664.696.1(02.064)
Ф 76
.
Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : монографія / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, . - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв). - ISBN 978-617-7634-60-6

Зміст:
Теоретичні передумови використання нових способів підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців
Низькотемпературна обробка зерна пшениці перед пророщуванням як спосіб інтенсифікації її біологічної цінності в харчуванні
Застосування молочнокислих бактерій для підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців
Обгрунтування режимів технологічних стадій під час виробництва пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Аналіз технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
УДК
664.696.1(02.064)

Ключові слова: переробка зерна -- переработка зерна -- обробка зерна -- обработка зерна -- зернові пластівці -- зерновые хлопья -- пшеничні пластівці -- пшеничные хлопья -- виробництво пластівців -- производство хлопьев --
Додаткові точки доступу: