663.12(072)
A 53
Analysis Technological Properties of the Bakers and Brewer Yest [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of brewery production" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, . - 11 с. - Текст англ. м.

Переклад назви: Аналіз технологічних властивостей пекарів і пивних дріжджів
УДК
663.12(072)

Ключові слова: brewer yest -- пивні дріжжі -- пивные дрожжи -- quality yest -- якість дріжжів -- качества дрожжей -- yest properties -- властивості дріжжів -- свойства дрожжей --
Додаткові точки доступу: