>
663.12(072)
A 53
Analysis Technological Properties of the Bakers and Brewer Yest [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of brewery production" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 11 с. - Текст англ. м.
Переклад назви: Аналіз технологічних властивостей пекарів і пивних дріжджів
Ключові слова: brewer yest -- пивні дріжжі -- пивные дрожжи -- quality yest -- якість дріжжів -- качества дрожжей -- yest properties -- властивості дріжжів -- свойства дрожжей --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
A 53
Переклад назви: Аналіз технологічних властивостей пекарів і пивних дріжджів
| УДК | |
| 663.12(072) |
Ключові слова: brewer yest -- пивні дріжжі -- пивные дрожжи -- quality yest -- якість дріжжів -- качества дрожжей -- yest properties -- властивості дріжжів -- свойства дрожжей --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 181 | Технологія бродильних виробництв | 3 |
| 2 | 33 | 181 | Технологія бродильних виробництв | 4 |
| 3 | 33 | 181 | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія бродильних виробництв | 5 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|