Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 076 Підприємництво та торгівля. Розділ 1. Плоди, овочі та смакові товари / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Летута, Л. В. Татар, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], . - 77 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67775 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 76. - Б. ц.

Ключові слова: товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- смакові товари -- вкусовые товары -- плоди -- плоды -- овочі -- овощи -- хімічний склад -- химический состав -- зберіганння -- хранение -- дослідження якості -- исследование качества --
Анотація:
Методичні вказівки включають 15 лабораторних робіт, питання для самоконтролю та список використаних джерел. Матеріал лабораторних робіт полягає у ознайомленні з головними питаннями кожної теми відповідно до програми курсу і засвоєнні матеріалу за допомогою практичних завдань, навчально-методичної літератури, законодавчих та інструктивних матеріалів, чинних стандартів, конспектуванні окремих питань за темами. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм здобуття освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
Додаткові точки доступу: